Laatste nieuws

4 juni 2021

Door corona hebben we een tijdje stil gelegen met wedstrijden en trainingen. Ondertussen zijn wij licht gestart met trainen en kunnen we zeggen dat de honden goede vooruitgang maken. Binnenkort meer nieuws hierover.


31 mei 2021

De website is een nieuw jasje gezet, wij vinden het alvast fantastisch. Onze grote dank aan Sven die hierbij groot werk heeft geleverd.


1 Januari 2021

Wij wensen iedereen een spetterend 2021!


9 November 2020

Vandaag de dag van de bevalling, 3 reuen en 2 teefjes zijn geboren. Mama en haar kroost stellen het goed.


6 en 7 september 2020

Goed nieuws! Beasty werd vandaag gedekt door Cuty. Kaarsjes branden en vingers zijn gekruist zodat we hopelijk binnenkort weer mooie puppys mogen verwelkomen.


Maart - september 2020

Jammer genoeg kunnen we door de coronamaatregelen niet deelnemen aan wedstrijden. Daarom zullen er voorlopig ook geen resultaten verschijnen van onze  honden.


14 maart 2019

Zo plots afscheid moeten nemen van een van onze hondjes… Heavy was een hondje uit ons allereerste nestje. Rust zacht Heavy.


3 maart 2019

Vandaag behaalden Risky en Qwinny hun socialisatietest.


25 februari 2019

Een gelukkige verjaardag aan alle jongens van ons R-nestje.Het is leuk om jullie op 1-jarige leeftijd bezig te zien met zo een geweldige werklust!


19 januari 2019

Mimi, Meggly en Beasty behaalden met glans hun socialisatietest.


1 januari 2019

Wij wensen alvast iedereen een sportief jaar toe en de beste wensen.


28 oktober 2018

De grote dag, de Belgian Winner. We hebben hier lang naar uitgekeken en een jaar hard voor gewerkt. Cuty, Beasty, Mimi en Nicely zaten in de geselecteerde teams:

  • Tornados 3de plaats  (Cuty en Beasty)
  • Fireballs 2de plaats (Mimi en Nicely)

Dit was de laatse wedstrijd van het jaar… Nu een tijdje welverdiende rust en na de winterrust gaan we er weer voor.


4 oktober 2018

Weer eventjes geleden dat we nog wat nieuws gepost hebben. Het was dan ook een drukke zomer voor ons. Het flyballseizoen zit er bijna op. We hebben enkel ons Belgisch kampioenschap nog op 28 oktober in Geel waarvoor Beasty, Cuty, Nicely en Mimi geselecteerd zijn. Onze woefs hebben aflopen seizoen weer het beste van zichzelf gegeven. Ze liepen onder andere de eerste World Open Cup FCI mee in Gravelines (Frankrijk). Daar behaalde Cuty en Beasty met hun team de 5de plaats in de hoogste divisie. Nicely en Mimi stonden met hun team op het hoogste schavotje in divisie 4.Ook alle puppy’s van Beasty en Cuty stellen het heel goed. Ze zijn bij hun baasjes ‘met hun gat in de boter’ gevallen!


25 februari 2018

GROOT NIEUWS! Vanmorgen is Beasty haar water gebroken en vlak voor de middag kwam de eerste puppy op de wereld. De puppy’s volgden elkaar goed op en tegen de avond waren er al 6 kerngezonde jongens geboren. Maar dit was nog niet alles. Op 26 februari (meer dan 12 uur na de laatste puppy) kwam jongen nummer 7 ook nog op de wereld. Wonder boven wonder was ook deze jongen kerngezond! Beasty en haar 7 kleine dwergjes stellen het heel goed! Op de puppypagina kan je al enkele foto’s terugvinden.


27 december 2017

Beasty werd vandaag gedekt door Cuty! Eind januari laten we een echo doen. Onze pootjes en vingers staan gekruist!


14 december 2017

Goed nieuws! Beasty is sinds vandaag loops. Zij wordt dus binnenkort gedekt door Cuty.


26 november 2017

Vandaag was weer een drukke dag. Vandaag mochten onze hondjes deelnemen aan de Belgian Winner Flyball. Cuty en Beasty mochten hun beste pootjes voorzetten in het eerste team. Ook Meggly mocht in deze ploeg meedoen als reservehond. Nicely en Mimi zaten in het tweede team. Heavy mocht de eer van ons veteranenteam mee verdedigen. Alle hondjes deden hun uiterste best en wij sluiten het flyballseizoen met veel trots af.


3 september 2017

Ondertussen naderen we stilaan het einde van ons flyballseizoen. Al onze hondjes hebben de voorbije wedstrijden hard gelopen en ze behaalden samen met hun teams telkens mooie resultaten. Maar de kers op de taart was de prestatie van Cuty en Beasty vandaag. Ze liepen vandaag samen met de andere Tornado’s het nieuwe Belgische record onder de KKUSH. Ze konden het vorige record aanscherpen tot maar liefst 16°38’.


9 juni 2017

Vandaag hebben we goed nieuw gekregen. Beasty heeft A-heupen en is nu volledig klaar om in de toekomst een nestje te werpen!


4 juni 2017

We trokken met een deel van de bende vandaag naar Bornem. Heavy en Beasty moesten vandaag een keertje thuis blijven omdat ze loops zijn. Mimi liep bij de Tornado Fireballs en samen met haar ploeg behaalde ze een 3de plaats. Cuty heeft zich bij het opwarmen in de voormiddag pijn gedaan en kon daardoor de rest van de dag niet meer lopen. De rest van zijn team heeft nog hard gelopen, maar door de warmte en wat foutjes werden ze 5de.


23 april 2017

Vandaag was het flyballwedstrijd op onze eigen terreinen in Aarschot. Een drukke wedstrijd, maar wel schitterende resultaten van onze hondjes. In de Tornado’s gaven Beasty en Cuty het beste van zichzelf. Samen met de rest van hun ploeg zetten ze prachtige tijden neer, maar moesten na een superspannende finale toch de duimen leggen tegen hun tegenstander. Met een tweede plaats in divisie 1 waren wij zeer tevreden. In divisie 2 gaf Mimi het beste van zichzelf met de rest van haar ploeg. Door wat foutjes moesten zij tevreden zijn met een vierde plaats. In de Lightnings, onze veteranenploeg is Heavy een vaste pion. Ook zij mochten strijden in een spannende finale, maar tegen die jongere generatie kregen ze het moeilijk en ook zij belandden uiteindelijk op het tweede schavotje. Voor Nicely was het haar eerste wedstrijd. Zij mocht in de vierde ploeg laten zien wat ze kon, maar door de drukte dacht ze niet zo hard meer na… Nog een tijdje goed trainen en hopelijk kan ook zij binnenkort een vaste pion worden van één van onze ploegen.


2 april 2017

Vandaag was het de eerste flyballwedstrijd van het jaar. We trokken met drie ploegen naar Mechelen om onze beste pootjes voor te zetten. In het eerste team waren het Cuty, Beasty en Mimi die het beste van zichzelf lieten zien. Zij behaalden samen met hun ploeg een eerste plaats in tweede divisie. Heavy liep in de derde ploeg vandaag, maar de concurrentie was groot in hun divisie. Samen behaalde ze een vijfde plaats.


19 februari 2017

Nicely & Amber behaalde vandaag hun brevet gehoorzaamheid in Melsbroek. Ze kunnen nu samen verder trainen in het debutantenprogramma.


8 januari 2017

Cuty nam vandaag deel aan de interclub gehoorzaamheid in Pulle. Door omstandigheden moest zijn vertrouwde baasje Hans thuisblijven en nam Sabrina het over. Samen behaalde ze een mooie 93/100.


1 januari 2017

Wij wensen iedereen een gezond en sportief hondenjaar toe!